Tagrenovering eller udskiftning af tag? Lad os hjælpe!

Flere og flere vælger at få udskiftet eller renoveret deres tag – nogle sågar at få påsat et helt nyt, og det er der også god grund til. Et nyt eller renoveret tag kan nemlig gøre underværker, når det kommer til en bygnings totale udseende og også dennes holdbarhed samt eventuelle salgspris. Vi har erfaring med tagarbejde som gør, at vi i samarbejde med den enkelte kunde finder den løsning, der passer dem bedst. Det betyder, at uanset hvad behovet er, vil du kunne få kompetent og professionel hjælp fra os.

Vælg dit nye tag med omhu

For os er et tag ikke ‘bare’ et tag. Mange er ikke klar over, hvor stor betydning taget egentlig kan have for en bygning, og det kan derfor være en god idé at søge professionel rådgivning, hvis du står overfor et større eller mindre tagprojekt. Vi kender til både nye og gamle metoder i forbindelse med tagarbejde og har desuden stor faglig viden om de forskellige tagtyper, der findes, hvilket kan være afgørende ved alle tagprojekter. Du bør altid vælge dit nye tag med omhu, og med os på sidelinjen, kan du være sikker på, at løsningen bliver helt optimal.

Odder tømrerfirma er din lokale tømrermester.

Gylling Tømrer- & Bygningssnedkeri ApS

Sankt Annagade 3 8300 Odder

Et væld af forskellige tagtyper

Der findes et væld af forskellige tagtyper, og vi har erfaringen til at arbejde med de fleste. Husk dog altid på, at vores medarbejderes professionelle rådgivning kan være afgørende for, at taget ikke bare ser ud, som du ønsker, men samtidig er både holdbart og velegnet til netop din bygning. Her kan du læse om nogle af de tagtyper, vi har erfaring med:

Nyt tegltag

Tegltag er den tagtype, vi som oftest forbinder med historie og fortiden. Taget består af teglsten, som ligges på en bestemt måde, således at taget bliver ekstremt robust og har lang holdbarhed. Det kræver dog de rette kompetencer at kunne arbejde professionelt med tegltag, og disse finder du hos os.

 

Eternittag

Eternit kendes også som fibercementtag, og denne tagtype har altid været og er stadig ekstremt populær på mange velkendte og almindelige bygningskonstruktioner – f.eks. parcelhuse. Materialet er let, men dets stærkhed er samtidig afgørende for, at det egner sig særdeles godt til tagprodukter. Det kræver minimal vedligeholdelse og kan desuden virke brandafvisende.

Decra tag

Et decra tag er et pladetag, der er opbygget af stål og derfor er ekstremt let. Det kan samtidig opsættes og monteres hurtigt og nemt, men alligevel kan det være svært at finde ud af den præcise metode til, hvordan lægningen bliver helt perfekt. Vi kender til produktet og kan stå inde for dets høje kvalitet, men denne er afhængig af, at taget er opsat korrekt.

Betontagsten

Tagsten fremstillet af beton er fulde af robusthed og er ekstremt slidstærke samt holdbare. Stenene fås i mange forskellige designs, og derfor er betontagsten ofte den optimale løsning for de, som har store krav til tagets udseende, men netop fordi stenene findes i så mange slags, er vi en god partner undervejs i udvælgelsesprocessen.

Ståltag

Ståltag er en mere moderne og innovativ løsning, der i de seneste år er blevet mere og mere populær. Fordi vi har fulgt udviklingen i branchen tæt, har vi viden om og erfaring med at lægge ståltag, og vi tilbyder tagrenovering eller udskiftning til ståltag til ekstremt fordelagtige priser. Ståltag kan leveres i mange størrelser, hvilket gør belægningsprocessen mere effektiv.

Skifertag

Skifertag vinder frem, fordi måden hvorpå taget bliver fremstillet har et minimalt energiforbrug og tagtypen derfor ofte opfattes som mere bæredygtig end de fleste. Taget er både æstetisk og langtidsholdbart, og selvom prisen på taget ofte er højere end på andre tagtyper, kan du hos os altid få et godt tilbud.

Uanset hvilken type af tag, som du har brug for, danner vores høje faglige niveau udgangspunktet for, at vi garanteret kan hjælpe. Har du med dit projekt behov for specialtilpasning, kan du altid kontakte os og høre om mulighederne.