Vi hjælper med nye vinduer

Lad os hjælpe dig med nye vinduer! Vi har erfaring med udskiftning af vinduer af mange typer for forskellige kundetyper, og uanset hvor stor en opgave, det drejer sig om, kan vi stå til rådighed med professionelt personale, der med dine ønsker for øje arbejder på et højt fagligt niveau og skaber tilfredsstillende resultater hver gang. At få udskiftet sine vinduer kan være godt for varmeregningen, da utætte vinduer kan være en stor synder, men nye vinduer kan også være med til at give en hel bygning et nyt udtryk. Vi har viden om forskellige typer af vinduer og kan med stor kyndighed rådgive dig til en god løsning, hvad end du er på udkig efter vedligeholdelsesfrie vinduer, eller vinduer i et bestemt materiale.

Udskiftning af termoruder eller montering af alu/træ vinduer?

Solid faglighed og øje for detaljer og kvalitet danner baggrunden for, at vores vinduesservice er alsidig og dækker alle typer af vinduer. Vi kan f.eks. hjælpe med udskiftning af termoruder men tilbyder også montering af f.eks. alu/træ vinduer til gode priser. Du kan her se et udpluk af de vinduestyper, som vi arbejder med:

Odder tømrerfirma er din lokale tømrermester.

Gylling Tømrer- & Bygningssnedkeri ApS

Sankt Annagade 3 8300 Odder

Termoruder

Termoruder er kendetegnet ved deres evne til at være moderne af udseende og samtidig energibesparende og derfor økonomisk attraktive. Denne form for ruder kræver som regel et vist fagligt niveau at montere, og dette kan vi med garanti tilbyde.

Alu/træ vinduer

Alu/træ vinduer er vinduer, der på indersiden er lavet af træ men på ydersiden er lavet af aluminium. Dette giver dem lang holdbarhed og mindsker desuden den nødvendige vedligeholdelse. Vinduerne er at finde i mange ældre bygninger, hvorfor vores erfaring er afgørende for, at vi ved netop hvordan vinduerne skal håndteres.

Plastvinduer

Plastikvinduer er stort set vedligeholdelsesfrie og er en nem løsning, når det gælder enkle, smarte vinduer. Går de i stykker, kræver det dog en udskiftning og ved denne en kompetent partner. Vi hjælper med udskiftning og montering af plastvinduer af høj kvalitet.

Vinduer efter mål

Mange nyere, moderne huse har vinduer af specielle mål monteret. Det samme gælder flere større og mindre bygningskonstruktioner generelt. Hos os kan du få monteret vinduer efter dine mål.

Hvor de forskellige vinduestyper har her deres fordele og ulemper, har vi som virksomhed én samlet – vi ved, hvad vi laver, og der er ingen tvivl om, at du kan være sikker på en langtidsholdbar og kvalitetsfyldt vinduesudskiftning hos os.

Tilpassede vinduer efter mål

Hvad end det gælder et ønske om specielle vinduer rent udseendemæssigt, eller der er behov for tilpassede produkter, der efter mål skal passe i bestemte sammenhænge, kommer dine ønsker og behov hos os i højsædet. Det betyder, at tilpassede løsninger er noget, som vi altid arbejde med, og vi er glade for, at vi i dag har kompetencerne til at tilbyde alle kunder et resultat, som bygger på et tæt samarbejde. Det er ingen hemmelighed, at vi med tilfredse kunder kommer langt, og derfor sørger vi altid for, at vores service, når det gælder vinduesudskiftning, er på allerhøjeste niveau.

Få et godt tilbud på vedligeholdelsesfrie vinduer

At skulle investere i udskiftning af vinduer kan virke som en stor økonomisk byrde, men med vores konkurrencedygtige priser på vinduer af højeste kvalitet, kan du komme langt. Mange af de vinduer, som vi monterer, er desuden præget af lav vedligeholdelsesnødvendighed, og det betyder, at du kan få et godt tilbud på vinduer, der er nærmest vedligeholdelsesfrie her hos os. Prisen på de enkelte vinduestyper kan du finde ved at kontakte os.

Lad os høre fra dig

Vil du høre mere? Så kontakt os i dag. Vi er klar til at hjælpe, vejlede og rådgive dig i valget af dine nye vinduer, og for os er selv den mindste opgave betydningsfuld. Vi glæder os til at høre fra dig og ser frem til at hjælpe dig med nogle nye vinduer, der er præcis, som du ønsker.